Alle rummene i huset skal have kærlighed

Couple talking about home renovation. Standing in the kitchen and discussing apartment renovation ideas.

Kan du mærke, at der er nogle af rummene i dit hus, som er gået lidt tabt i forhold til indretning? Det er naturligt, at det ikke er alle rum i huset, man vælger at gøre så meget ud af. Køkken og stue er eksempelvis rum, man typisk vil gøre meget for, ser godt ud, hvor rum som kælder og badeværelse nogle gange går lidt tabt, da det alligevel ikke er steder, hvor man opholder sig så tit.

Her kan du læse mere om, hvorfor det faktisk giver meget god mening at gøre lidt ekstra ud af nogle af de rum, man ikke opholder sig lige så meget i – alle rummene i huset skal nemlig have kærlighed.

Gør lidt mere ud af entreen

Selvom entreen ikke rigtigt er et sted, hvor man opholder sig i lang tid ad gangen, kan det stadig give god mening at gøre lidt ekstra ud af dette rum, for det er nu engang det første rum, man træder ind i.

Det behøver ikke at være noget særligt, men man kan jo eksempelvis sætte nogle små hylder op eller hænge billeder op på væggen. På den måde danner du et godt, første indtryk af dit hjem, som også er hyggeligt at træde ind i, hvis man kommer og er gæst i dit hjem.

Badeværelset er også et lækkert rum

Selvom badeværelset blandt andet er et sted, hvor man skiller sig af med diverse kropslige væsker og lignende, kan det stadig være et rigtig godt rum. Der er ikke noget som den rene duft af en, der netop er kommet ud af et bad, og det er blandt andet sådanne ting, man bør fokusere på.

Man kan sagtens gøre noget for at gøre badeværelset til en finere rum, som ikke kun associeres med noget klamt. Man kan hænge flotte billeder op, sætte duftpinde frem og måske også tilføje et stearinlys eller to.

Kælderen kan sagtens blive mere indbydende

Kælderen er ikke et sted man typisk opholder sig særligt meget, og det er for mange heller ikke et sted, hvor man gør særligt meget ud af noget så simpelt som rengøring. Det er ærgerligt, for kælderen er også et rum, og hvis man lige gør lidt ekstra for at gøre rent og hygge om rummet, kan det sagtens blive til et sted, hvor man også kan opholde sig – eller eventuelt holde en fest, hvor det ikke lige gør så meget, om man spilder eller lignende.

Læs mere her om, hvordan man skaber en mere indbydende kælder, som kan være så meget end bare en klam og ulækker kælder.