Det kan du også gøre med en lejebolig

Family doing yoga. Mother and father standing in a position, keeping balance, while their child sitting and playing with mat at their feet.

Når folk kigger på lejeboliger, er det jo ofte, fordi man leder efter et sted at bo. Men der er faktisk også mange andre ting, man kan bruge en lejebolig til. Man kan være heldig at få fingrene i en rigtig fin lejebolig, som måske ikke ved første øjekast virker oplagt at flytte ind, men hvor du i stedet kan finde på noget andet spændende at bruge den til.

Du kan ud fra dine interesse eller beskæftigelse tænke over, om der kunne være noget andet, man kunne bruge en lejebolig til. 

Her kan du se nogle alternative forslag til, hvad man kan bruge en lejebolig til.

Lav studio hvor du kan udfolde dig kreativt

Hvis kunst fylder meget i din hverdag, det kan både være musik, drama, billedkunst osv., er det oplagt at bruge lejeboligen som en slags studio, hvor du kan søge hen, når det kun handler om denne interesse.

Alle disse kunstneriske beskæftigelser kræver en del plads, hvis man ikke har lyst til at lade sig begrænse. Så det her er faktisk den oplagte mulighed til at give sig fuldstændigt hen til kunsten og kreativiteten. Det kan altså være et sted, hvor bandet kan samles, eller hvor alle dine pensler, maling og lærreder kan stå, så du har mere ro til at udfolde din kreativitet.

Lav den til et samlingspunkt for studerende

Noget, som sker rundt omkring i landets store byer, er, at flere studerende går sammen om en lejebolig, for så at bruge den som en slags lektiecafe, hvor man altid kan komme hen og studere. Hvis man har svært ved at koncentrere sig hjemme ved sig selv, er det meget rart, at man har et sted, hvor man ved, at der altid er plads og ro. Så kan det være, at man skal betale sølle 100 kr om måneden for både at have et sted at studere – men også et sted, hvor man er sammen med andre unge mennesker.

Driv virksomhed

En tredje ting, som også er en alternativ måde at bruge en lejebolig, er at drive virksomhed. De fleste, der driver en virksomhed, ved, at man nok på et tidspunkt får brug for nogle lokaler – både til opbevaring og til de medarbejdere der nu er. 

Der er selvfølgelig nogle krav, som man skal opfylde, før man får lov til at drive virksomhed i en lejebolig, men når det er på plads, kan du slå dig løs og endelig føle, at din virksomhed har et hjemsted – og også et sted, hvor du kan være og styre det hele lidt lettere.

Hos Pengeskole.dk kan du finde flere gode råd til, hvad man bør tænke over, inden man driver virksomhed i en lejebolig.