Hvad er din drømmebolig?

Har du nogensinde drømt om, hvordan du ville indrette dit hus, hvis du havde alle de penge du skulle bruge? Hvor stort ville det være? Hvordan skulle de se ud? Hvor ville du flytte hen? Få inspiration til dine drømme i denne artikel.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

For mange er destinationen noget af det vigtigste, når de vælger bolig. Dette kan både være af praktiske årsager, så det f.eks. ligger tæt på arbejde eller på indkøbsmuligheder. Det kan også være af mere sjælefulde grunde, som f.eks. udsigten eller stemningen i nabolaget. Så hvor ville du gerne bo? Det kunne være i de østrigske bjerge, i New Yorks travle gader, ud til en tulipanmark i Holland eller på en hyggelig gård på landet i Danmark.

Hvilket slags hus skulle det være?

Det er meget forskelligt, hvor stort vi ønsker at bo. Nogle drømmer f.eks. om at bo på et kæmpe slot eller gods, hvor der er plads til balsal og 27 værelser. Andre finder sig bedre tilpas i en mindre hytte, hvor man kan hygge godt igennem og få huleagtig fornemmelse. Andre igen ville måske vælge en gård, hvor der er plads til mange dyr og en stor have, hvor de rigtig kan komme i forbindelse med naturen. Eller måske er en stor, flot penthouselejlighed mere tiltalende for dig. Alt dette afhænger af, hvilken slags person man er, og hvor man føler sig mest hjemme.

Dit hjem skal afspejle dig

Det vigtigste er selvfølgelig, at du er tilpas i dit hjem. Derfor er det godt, hvis dit hjem kan afspejle dine interesser. Hvis du f.eks. elsker dyr, er du nok tilbøjelig til at tilpasse huset, så det også er et rart hjem for dine firbenede eller bevingede venner. Hvis du elsker madlavning, kan det være, at køkkenet og spisestuen skal have en central plads i dit hjem. Hvis du elsker jul er det endda muligt at købe en bolig på en vej, der har et navn med masser af julestemning. På den måde bliver du i glad julestemning, hver gang du tænker på din adresse. Selv de små ting kan gøre et hjem lidt mere til en drømmebolig.

Gør drømmen til virkelighed

Når du har fundet ud af, hvad din drømmebolig indeholder, er det vigtigt at inkludere så meget som muligt af det i din hverdag. Det kan godt være, at du ikke har råd til at købe et slot i Italien eller en vingård i Frankrig. Men drømmer du f.eks. om en bolig med kæmpe have, samtidig med at du bor i en lille lejlighed inde i byen. Så prøv at inkludér noget af drømmen ved f.eks. at gøre din altan til en lille minihave med bede i altankasser og måske endda et lille træ eller en klatreplante op ad væggen. Husk altid, at dit hjem er der, hvor du skal tilbringe størstedelen af dit liv, så gør det til det bedst mulige sted.